Javni razpisi in pozivi

VAV15 - Vavčer za digitalni marketing/2

Zaprto Prijava ni mogoča

Zaradi ogromnega povpraševanja Slovenski podjetniški sklad zapira Vavčer za digitalni marketing

S strani podjetij se je tudi tokrat izkazal ogromen interes po koriščenju nepovratnih sredstev za izdelavo novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij, lastnih spletnih trgovin ali lastnih rezervacijskih platform, saj je SPS do sedaj prejel več kot 700 vlog. Povpraševanje po vavčerju na podlagi preteklih izkušenj, ni presenetljivo oz. je bilo pričakovano.

Do sedaj prejete vloge na javni poziv že presegajo kvoto razpoložljivih sredstev, zato SPS javni poziv zapira.  Na ePortalu je že zaustavljeno prejemanje vlog, v petek, 20.5.2022 pa bo v Uradnem listu objavljeno tudi zaprtje javnega poziva.

POMEMBNE STA DVE INFORMACIJI GLEDE VAVČERJA!

1.)
Podjetja, ki bodo izpolnjevala pogoje in bodo s SPS-om podpisala pogodbo o sofinanciranju imajo 3 mesece od podpisa pogodbe čas za oddajo zahtevka za izplačilo sredstev!

2.)

Za brezplačne informacije in brezplačno pomoč pri pripravi vloge so prijaviteljem na voljo svetovalci mreže Slovenskih poslovnih točk (SPOT) Svetovanje, niso pa pristojni za oddajo vlog. Lokacije in kontakti vseh 12 lokacij SPOT Svetovanje so na voljo na spletni strani: https://spot.gov.si/sl/portal-in-tocke-spot/tocke-spot-in-notarji/seznam-tock-spot-svetovanje/

Glede na pretekle izkušnje oz. dinamiko povpraševanja po Vavčerju za digitalni marketing Sklad predvideva, da bo interes velik in bodo sredstva zelo hitro porabljena.


 

Top