Slovenski podjetniški sklad je v petek, 08.03.2013, v Uradnem listu RS št. 20/2013 in na svoji spletni strani objavil Javni razpis za subvencije za zagon inovativnih podjetij v letu 2013 za ciljno skupino P2C.

Nepovratna sredstva, ki jih zagotavlja Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, so namenjena spodbujanju inovativno naravnanih podjetij s potencialom hitre rasti in razvoja. Subvencije omogočajo mladim inovativnim podjetjem, ki ne razpolagajo z zadostnimi finančnimi sredstvi, hitrejši in intenzivnejši razvoj podjetja in s tem izboljšanje finančnega položaja.

Upravičenci po tem javnem razpisu so podjetja, katerim so bila že dodeljena sredstva po javnem razpisu P2 v prejšnjih dveh letih in na podlagi tega razpisa kandidirajo za sredstva za spodbujanje njihovega podjetja že tretje leto (ciljna skupina C). Okvirna višina subvencij za ciljno skupino P2C po tem razpisu znaša največ do 1.200.000,00 evrov.

Besedilo javnega razpisa in razpisna dokumentacija sta objavljena tukaj.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice