Jesen prinaša nove priložnosti za inovativna mlada podjetja, med njimi sta konvertibilno posojilo Slovenskega podjetniškega sklada SK75 in soinvestiranje z zasebnimi investitorji SI-SK. Dosedanji prejemniki sredstev SK zgolj v lanskem letu ustvarili za več kot 13 milijonov evrov prihodkov. Podjetniki lahko vse informacije o obeh razpisih dobite na predstavitvenih “roadshow” dogodkih, z udeležbo v predselekcijskem postopku SK75 pa lahko svojemu podjetju zagotovite več možnosti za pridobitev 75.000 € konvertibilnega posojila.

S tremi predstavitvenimi dogodki, ki bodo 29. avgusta 2019 v Mariboru, 2. septembra v Ljubljani in 4. septembra v Novi Gorici, začenjamo letošnji jesenski krog financiranja startupov s 75.000 evri semenskega kapitala (SK75) in soinvestiranje z zasebnimi investitorji (SI-SK) v višini od 200.000 do 1.200.000 oziroma 2.400.000 evrov.

Pridite po informacije, prijavite se v predselekcijski postopek za SK75 in svojemu podjetju zagotovite dragoceno finančno ter mentorsko pomoč.

 

 

Slovenski podjetniški sklad (SPS) skupaj s Skladom skladov SID banke mladim inovativnim podjetjem v začetni fazi življenjskega cikla ponuja semenski kapital za hitro rast na trgu. Gre za lastniško in kvazi lastniško obliko financiranja, za prvo je letos razpisanih skupaj 1.250.000 evrov, za slednjo 750.000 evrov.

Pri konvertibilnem posojilu lahko mlada inovativna podjetja v semenski razvojni fazi za pospešitev prodaje in rasti na trgu pridobijo kvazi lastniško financiranje v višini 75.000 evrov, medtem ko SPS pri soinvestiranju skupaj z nedovisnim zasebnim investitorjem, najsi gre za poslovne angele, sklade zasebnega/tveganega kapitala ali korporacije, investira oziroma zagotavlja lastniško financiranje za hitrorastoča inovativna podjetja za hitro globalno rast.

 


Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice