Tekmovanje Start:up Slovenija želi prepoznati najboljša start-up podjetja v najzgodnejši razvojni fazi (problem – rešitev) in jih strokovno in medijsko podpreti. Sodelovanje v pred-selekcijskem procesu tekmovanja z DEMO dnevom je tudi obvezno za prijavo na zagonsko spodbudo P2 Slovenskega podjetniškega sklada.  Rok za prijavo je v torek, 5.4.2016, Zato pohitite, da ne zamudite tekmovanja, ki je obvezen pogoj za prijavo na razpis za zagonsko spodbudo P2 Slovenskega podjetniška sklada, ki start-up podjetjem v najzgodnejši fazi razvoja zagotavlja 54.000 € subvencije.


Udeleženci tekmovanja lahko v procesu pred-selekcije, ki se zaključi z osebno predstavitvijo idej na DEMO dnevu v Ljubljani, pridobijo do 35 točk v okviru razpisnih pogojev za zagonsko subvencijo. Tekmovanje Start:up Slovenija je na pobudo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo  že od leta 2011 povezano z zagonsko spodbudo P2 Slovenskega podjetniškega sklada.

Razpis P2 bo predvidoma objavljen 15. ali 22. aprila, temu primerno se bo prilagodil tudi rok za oddajo vlog!

Sredstva za zagonsko spodbudo P2 so zagotovljena iz ESSR v okviru EKP 2014-2020.

         
Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice