Že tretje leto poteka tekmovanje InnovMatch, namenjeno inovativnim in zagonskim podjetjem, razvojnikom, podjetnikom in študentom iz Srednje in Vzhodne Evrope, ki želijo s pomočjo SAP-jeve oblačne platforme razviti pametne poslovne rešitve.

Že 12. septembra bo v Ljubljani potekala tehnična delavnica, na kateri bo podrobneje predstavljeno samo tekmovanje InnovMatch ter SAP-jevo oblačno platformo, torej osnovna znanja in informacije, ki so potrebne za sodelovanje v tem tekmovanju (rok za prijavo rešitve pa je 16. oktober).

Tekmovanje, ki ga podpirajo SAP.iO, Techstars in Start up Focus, sodelujočim ponuja dostop do potrebnega znanja in orodij, da svoje zamisli pretvorijo v dejanske rešitve za obstoječe poslovne potrebe oziroma razvijejo lastne poslovne rešitve. Tri najboljše rešitve čaka nagradni sklad v skupni vrednosti 15.000 EUR, predstavnike  zmagovalne rešitve pa tudi pot v Berlin, kjer bodo obiskali hitrorastoči ekosistem zagonskih podjetij in inovatorjev, zbranih okoli podjetniškega pospeševalnika SAP.iO in Techstars.

Vabilo za sodelovanje

 

Če potrebujete dodatne informacije lahko kontaktirate telefonsko številko  040 225 583 ali pošljete elektronsko pošto na naslov tjasa.koren@sap.com.


Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice