Ministrstvo za promet Republike Kube vas z veseljem vabi k udeležbi na “Mednarodni sejem transporta in logistike” FITL 2022, ki bo potekal od 27. do 29. septembra na sejmišču PABEXPO v Havani.

Dogodek bo namenjen kot komercialno stičišče strokovnjakov s področja transporta in logistike ter bo idealen okvir za ustvarjanje strateških zavezništev, mednarodnega sodelovanja in razvoj prihodnjih projektov tujih naložb.

Teme poslovnega srečanja bodo: posodobitev prevoznih sredstev, uporaba obnovljivih virov energije, popravilo in proizvodnja rezervnih delov in agregatov, nove tehnologije, povezane s transportnimi in logističnimi storitvami.

V kolikor vas zanima dogodek oz., da si rezervirate mesto na dogodku, lahko obiščete spletno stran: http://www.firacuba.com ali pošljete e-mail: ventas@firabarcelonaint.com.

Za dodatna pojasnila glede dogodka se lahko obrnete na naslov Ministrstva za promet Kube: fitl@nc.mitrans.gob.cu ali na njihov telefon: 7-884-38-92.

V Havani bo potekal tudi dogodek FIHAV na temo, ki bo potekal od 14. do 18. novembra 2022 na sejmišču EXPOCUBA.

FIHAV je najpomembnejša splošna trgovinska borza na Kubi in v Karibih ter ena najbolj zastopanih v Latinski Ameriki.

PROGRAM DOGODKA

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice