Slovensko veleposlaništvo v Izraelu poziva slovenska inovativna podjetja, raziskovalne institucije, organizacije podpornega podjetniškega okolja, snovalce inovacijskih politik in ostale, da se udeležijo edinstvene mednarodne konference pod nazivom ISRAEL INNOVATION CONFERENCE (MIXiii) 2014. Gre za vodilni poslovno-znanstveni dogodek v Izraelu.

Dogodek bo potekal od 20.-22. maja 2014 v Tel Avivu, Izrael.

Prvič združuje tri komplementarne sklope s področja prebojnih tehnologij in uvid v naslednje korake Izraela kot start-up nacije:

  • Hi-tech
  • Biomed
  • Pisarna glavnega znanstvenika (Ministrstvo za gospodarstvo)

Pričakuje se 7.000+ podjetnikov, znanstvenikov in inženirjev.

Dogodek predstavlja enkratno priložnost za vpogled iz prve roke v podjetniško-inovativno zakulisje ene najuspešnejših držav v komercializaciji prebojnih idej. Udeleženci bodo lahko sodelovali v diskusijah, panelih, demonstracijah izdelkov, ter seveda v povezovanju za odpiranje novih poslovnih sodelovanj.

Vse informacije v zvezi z dogodkom, prijavo in možnostmi razstavljanja / predstavljanja na spletni strani konference www.mixiii.com

Institut »Jožef Stefan« je pripravljen slovenskim podjetjem omogočiti tudi dodatna B2B srečanja na samem dogodku s potencialnimi poslovnimi partnerji preko mreže Europe Enterprise Network.
Ob robu konference se načrtuje tudi uradni obisk slovenskega ministra za izobraževanje, znanost in šport in dodatni obiski znanstveno-raziskovalnih institucij.

Pomembno: Če se imate namen konference udeležiti, sporočite prosim to na spodnji kontakt – nacionalno točko, ker želimo imeti enotno evidenco udeležencev iz Slovenije. Slovensko veleposlaništvo v Izraelu bo na ta način lahko zagotovilo lokalno podporo pred in tekom samega dogodka.

Mladen Dakić
nacionalna kontaktna točka
(v sodelovanju z veleposlaništvom RS v Izraelu)
E: mladen.dakic@coinvest.si
M: 041 781 206

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice