Kako ženske gledajo na krizo? Je priložnost za razvoj ali nepremostljiva ovira? Kako krizo izkoristiti sebi v prid in kako ustvariti ustvarjalno in pozitivno klimo v družbi, podjetjih, timih, s sodelovanjem strokovnjakinj in strokovnjakov, da pridemo do prebojnih inovacij?

O vsem tem bo tekla razprava na konferenci Industrija prihodnosti 2022, kjer bo v središču vloga in pomen ženskega vodenja.

Konferenco bo otvoril minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Matjaž Han.

Zelene tehnološke inovacije, trende in izzive bo predstavila Anja von der Ropp iz Svetovne organizacije za intelektualno lastnino, inspirativni govor pa bo imela Ana Lukner Roljić, podjetnica in ustanoviteljica Anine zvezdice & Truhome.

V okviru dveh okroglih miz pa bodo gospodarstvenice razpravljale o svojem pogledu na krize kot priložnosti za razvoj, o zeleni, pametni in ustvarjalni prihodnosti industrije ter o cilju, da z večjim vključevanjem žensk v ekipe pridemo do prebojnih inovacij.

Skrivamo pa še veliko drugih presenečenj.

Pridružite se nam!

Program konference
Prijava na konferenco
Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice