Vabimo vas, da se nam pridružite na slovesnem dogodku s podelitvijo priznanja RS za poslovno odličnost (PRSPO) 2018  

Čutim odličnost
 
v četrtek, 11. aprila 2019,
ob 14:30. uri v Konferenčni dvorani, Hotel Union, Ljubljana.

Odlične organizacije nenehno dvigujejo meje možnega. Negujejo kulturo doseganja izjemnih rezultatov, skrbijo za zadovoljstvo ljudi ter ohranjanje okolja.
 
Pri odličnosti je Slovenija ambiciozna. Cilje Strategije poslovne odličnosti 2018-2030, usmerjene k izboljšanju globalne konkurenčnosti in ravni blagostanja v slovenski družbi, želimo dosegati in presegati.
 
Na osrednjem letnem dogodku bomo pozornost namenili predstavitvi spodbud za razvoj poslovne odličnosti v letu 2019, razumevanju odličnosti kot poti k trajnostnemu uspehu ter uvajanju odličnosti v javni upravi in gospodarstvu. Z izbranimi sogovorniki bomo na okrogli mizi izzvali ambicijo 60.000 evrov dodane vrednosti na zaposlenega v letu 2025 –  ali in kako lahko k temu prispevajo načela in orodja odličnosti?
 
Dogodek bomo zaključili s podelitvijo priznanja PRSPO 2018. Slavnostni govornik bo minister za gospodarski razvoj in tehnologijo ter predsednik Odbora PRSPO Zdravko Počivalšek.
 
Več o programu.

 

Vljudno vabljeni v družbo odličnih.
 
Ajda Cuderman, v. d. direktorja
 
Prosimo, da se prijavite preko spletnega obrazca na strani tukaj, najkasneje do 8.4.2019.
 
Udeležba je za prijavljene brezplačna.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice