Veriga je močna kot je močan njen najšibkejši člen. Zato je pomembno, da prav vsakemu členu v verigi posvetimo pozornost in ga krepimo. S tem v mislih smo v Inicativi Start:up Slovenija in Slovenskem podjetniškem skladu (SPS) organizirali letošnji poletni SK team building. V njem je 14. in 15. junija letos, v hotelu Arena pod Pohorjem, sodelovalo 24 start-upov, ki so prejeli konvertibilno posojilo (SK50 oz. SK75) ali javno lastniško investicijo SK200 SPS, 14 predstavnikov podpornega podjetniškega ekosistema, sedem investitorjev (zasebni vlagatelji in predstavniki velikih uveljavljenih podjetij) in trije SK mentorji.
Kot ključne vsebine dvodnevnega druženja in pogovorov smo z Matjažem Slakom in Iztokom Hočevarjem iz Cofound.it temeljito obdelali blockchain in ICO kampanje, katerih zlata doba se je končala. O prodaji podjetja oz. ”exitu” kot enem ključnih ciljev tako podjetnikov kot investitorjev pa smo se pogovarjali z Nikom Klanškom, ki je uspešno prodal svoje ameriško podjetje za izdelavo smoothijev in znano Kickstarter uspešnico FlyKly. Team building pa je bil namenjen tudi zbiranju povratnih informacij in predlogov za izboljšave naših obstoječih produktov – javnih SK investicij in pospeševalniških programov.

Več o dogajanju preberite tukaj. 

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice