Na letošnji konferenci PODIM, ki je potekala 13. in 14. maja v Mariboru, se je na odru zvrstilo več kot 50 govornikov iz skoraj vseh kontinentov sveta. Svoje zgodbe o uspehu in znanja so delili podjetniki iz Silicijeve doline, investitorji iz New Yorka, Londona, Nemčije in drugih evropskih držav, socialni podjetniki iz Indije in Azije ter celo podjetniki in upravljavci skladov iz Bližnjega vzhoda.

Za nami 2-dnevni podjetniški vrhunec

Že lani smo s številnimi globalno priznanimi govorniki konference PODIM uspeli pritegniti več kot 600 mednarodnih udeležencev in pozornost mednarodnih start-up medijev in deležnikov. Tudi letos so se nam v dvodnevnem programu konference z 37 različnimi predavanji, delavnicami in okroglimi mizami, pridružila številna zvezdniška imena iz start-up sveta, kot so Tristan Pollock (Storefront in Forbes ”30 under 30”), Tristan Harris (Google), Mike Bott (The Brandery), Jon Bradford (TechStars), Mike Edelhart (Social Starts), Jan Kennedy (Founder Institute), Dominic Coryell (500Startups), Carlos Silva (Seedrs) in mnogi drugi.
Organizirano mreženje in povezovanje
V sklopu konference so se zvrstili tudi trije močni vsebinski sklopi, namenjeni povezovanju in intenzivnem, organiziranem mreženju med start-upi in investitorji, velikimi uveljavljenimi podjetji in govorniki konference, ki s svojimi poslovnimi mrežami lahko pomagajo start-upom pri širitvi na tuje trge:
·         PODIM Speed Dating: novost letošnje konference, namenjena strateškemu povezovanju start-upov z uveljavljenimi podjetji v regiji, kot so Ericsson, Deloitte, Si.mobil, S&T Slovenija, Kompas MTS, Pošta Slovenije, Instrumentation Technologies, Orodjarstvo Gorjak, Cosylab in ATech elektronika.
·         PODIM Challenge: ’pitching’ tekmovanje in srečanja ter povezovanje skoraj 60 prijavljenih start-up podjetij z več kot 30 potencialnimi investitorji.
·         PODIM 1:1 oziroma osebna srečanja start-upov z uglednimi govorniki konference, ki so pripravljeni pomagati pri širjenju na tuje trge z nasveti, usmeritvami in konkretnimi kontakti.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice