Vabljeni k ogledu kratkega, a toliko bolj zgovornega videa,v katerem boste ugotovili, ali pa se dokončno prepričali, da Slovenija postaja eno najbolj privlačnih start-up središč za življenje in ustvarjanje!


http://www.startup.si/sl-si/novica/174/zgrabi-trenutek-bodi-sprememba-in-startaj-s-svojo-idejo-v-sloveniji-

 

 Največje se rodi iz najmanjšega – ogenj iz iskre, človek iz celice in podjetje iz ideje. Le pod pravimi pogoji, v pravem trenutku, se zgodijo velike stvari. In ko je Evropska komisija prek Slovenskega podjetniškega sklada ambicioznim talentom zagotovila dostop do kapitala ter vrhunskih mentorsko-izobraževalnih programov, se je v Sloveniji, v osrčju Alpe-Adria regije, pospešil razcvet dinamičnega start-up središča!

  
V močno povezani start-up skupnosti prepad začetnega financiranja – ob sicer vse močnejši ponudbi zasebnega kapitala – učinkovito zapolnjujejo evropska sredstva. Ta so inovativnim podjetjem dostopna prek subvencij in prijaznih oblik lastniškega ter dolžniškega financiranja.

Zavedamo se tudi pomena in moči množičnega financiranja, za katerega je Evropska komisija pripravila pregleden in razumljiv priročnik, ki še povečuje možnosti za uspeh številnih, po svetu odmevajočih slovenskih ‘crowdfunding’ kampanj.

Članek je pripravila: Ekipa Iniciative Start:up Slovenija in predstavništva Evropske komisije v Sloveniji. 

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice