Za trenutno razpoložljive vavčerje, ki so dostopni na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada : REVAV-4 Vavčer za udeležbe na mednarodnih forum, REVAV-5/Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino in REVAV-13/Vavčer za prenos lastništva, Slovenski podjetniški sklad zaradi preostanka sredstev na posameznem vavčerju, podaljšuje roke za oddajo vlog do 30.6.2023!

V kolikor bo povpraševanje po koriščenju sredstev v okviru posameznega vavčerja preseglo kvoto razpoložljivih sredstev obstaja možnost, da se posamezni vavčer zaradi porabe sredstev predčasno zapre.

Odprti javni pozivi so dostopni na tej povezavi: https://www.podjetniskisklad.si/javni-razpisi-in-pozivi/?wdt_column_filter%5B3%5D=odprto

Zainteresirana podjetja imajo možnost kadarkoli za posamezen odprt javni poziv oddati vlogo  hitro in enostavno preko ePortala – https://eportal.podjetniskisklad.si/prijava.

Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice