Spoštovani uporabniki pripomočka!

Pred vami je pripomoček za lažjo in enostavnejšo pripravo poslovnih načrtov za manjše in vsebinsko manj zahtevne investicije in projekte. Navodila za uporabo so v nadaljevanju podrobno predstavljena in jih morate za pravilno delovanje pripomočka v celoti upoštevati.

Posebej opozarjamo da:

  • pripomoček pravilno deluje s programsko opremo Microsoft Office,
  • morate pri varnostnem opozorilu ob zagonu finančnega dela poslovnega načrta nastaviti pravilno varnost makrojev glede na verzijo vašega Excela,
  • zneske v Finančno prilogo vpisujete samo v modre Excelove celice zato, ker so bele in rumene celice programsko zaklenjene.

Po več kot desetletnih izkušnjah z uporabo pripomočka ugotavljamo, da so vse težave pri izdelavi Finančne priloge izključno posledica površne seznanitve z navodili in ne napak v računalniškem programu, kot vsak uporabnik najprej pomisli.

Če imate kljub vsemu težave z izdelavo poslovnega načrta, dobite dodatne informacije na telefonski številki (02) 234 12 59 – Albina Hojski Ilijevec.

Ker je uporaba neobvezna in brezplačna, za brezhibno delovanje pripomočka na vaših računalnikih Sklad ne prevzema nobene odgovornosti!

Če podjetnik želi izdelati poslovni načrt sam ali v sklopu podjetniškega tima je Sklad za pripravo poslovnega načrta z navodili pripravil pripomoček za izdelavo poslovnega načrta posebej za:

Poslovni načrt za gospodarske družbe

Poslovni načrt za samostojne podjetnike

Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo
Skrajšano ime:
Slovenski podjetniški sklad (SPS)

Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor
Tel.: 02/234 12 60

Splošne informacije

Informacije o razpisih

Informacije o lastniškem financiranju

Informacije o vavčerjih

Pomoč pri pripravi SPS-ovega poslovnega načrta

Tehnična pomoč (telefonsko)

torek: 13:00 – 15:00
četrtek: 9:00 – 11:00