L – TEK ELEKTRONIKA

Podjetje L-TEK d.o.o. se ukvarja z razvojem in proizvodnjo elektronskih modulov ter elektromehanskih elementov za elektronsko industrijo. Ustanovljeno je bilo v letu 1994. Ustanovitelj in lastnik podjetja je g. Radko Luzar. Člani kolektiva so visoko motivirani, usposobljeni in izkušeni.
Podjetje investira celotni dobiček v razvoj, znanje, zaposlene ter v posodabljanje proizvodne opreme. Razvoj in proizvodnja sta izvozno naravnana. Večina izdelkov je delno ali v celoti razvitih v lastnem razvojnem oddelku v sodelovanju z domačimi ter tujimi strokovnjaki.

Film (https://www.youtube.com/watch?v=UiT-VyZJN78)

GROSIST d.o.o.

Podjetje GROSIST PRO d.o.o ji bilo ustanovljeno z namenom ponuditi slovenskemu tržišču visoko kvalitetne proizvode za sladoledarstvo in slaščičarstvo. Podjetje ponuja tudi celoten program strojev za proizvodnjo sladoleda, vitrin ter ostalo gostinsko opremo. Njihovo vodilo je biti korak pred konkurenco ter pripravljati vedno boljše ter inovativne slaščice.

OSNOVNI PODATKI PODJETJA

  • Ustanovitelj – Aljoša Delfar in Tadej Gril
  • Leto ustanovitve – 2010 (že več kot 5 let)
  • Spletna stran – www. grosist.si

1. RAZVOJ PODJETJA IN POLOŽAJ NA TRGU

Podjetje Grosist izdelke in storitve ponuja izključno na domačem tržišču. Podjetje konstantno raste s tem pa tudi kvaliteta njihovih storitev. Usmerjeni so v vrhunsko slaščičarstvo zato sodelujejo z najboljšimi slaščičarnami, sladoledarnami in kavarnami. Podjetje zaposluje 9 ljudi ter ima 2,3 mio EUR prihodka.

2. FINANČNA SREDSTVA SKLADA

Podjetje je v letu 2013 pridobili Garancijo Sklada za klasične kredite s subvencijo obrestne mere. To je podjetju veliko pomenilo, saj so bili v fazi nakupa novega poslovnega prostora, ki je povečala njihovo konkurenčnost in pripomogla k celovitejši ponudbi njihovega podjetja. Slovenski podjetniški sklad nam je bistveno pripomogel k uresničitvi naših cilje.
Search
Generic filters

Bodite pravočasno obveščeni preko e-Novic

Prijavite se na e-Novice ter bodite pravočasno obveščeni o javnih razpisih in pozivih ter ostalih aktualnih vsebinah SPS-a

Prijava na e-Novice